Nederlands

Home  I   Over ons  I  Contact  I  Persberichten  I  QuintMark Network I                                            I   Go to International Portal   I

Nederland

QuintMark Network
Internationaal support en consultancy voor Marketing, Communicatie en evenementen
QuintMark biedt grote voordelen voor bedrijven die de benodigde lokale contacten en taalkennis in Europa missen voor het uitvoeren van hun internationale aspiraties.
Wij geven flexibele en transparante ondersteuning voor zowel korte als lange termijn projecten. Met QuintMark heeft u de mogelijkheid om internationale uitdagingen aan te gaan die vitaal kunnen zijn voor de groei van uw bedrijf in de toekomst.
Ongeacht of uw bedrijf klein of groot is, wij ontwikkelen en voeren de programma's uit aangepast aan uw situatie en budget.

Contact een plaatselijke agent
van het QuintMark Network

De internationale portaalsites
van QuintMark Network

 0033 1 77 68 67 31

Zoeken

Facebook
Twitter
Rss
Mobile
Klanten
RS

Nuttige links

De nieuwe generatie Raspberry Pi beschikt over Bluetooth- en Wi-Fi-technologie


RS introduceert de Raspberry Pi 3
Haarlem, 29 februari 2016 - RS Components (RS), de handelsnaam van Electrocomponents plc (LSE:ECM), dé wereldwijde distributeur voor technici, meldt vandaag dat de Raspberry Pi 3 Model B, de single-board-computer op creditcardformaat, verkrijgbaar is op RS Online. De nieuwste generatie Raspberry Pi bevat een krachtige 64 bits quad-core ARM Cortex A53-processor en beschikt standaard over geïntegreerde Bluetooth- en Wi-Fi-technologie. Ideaal voor projecten in het kader van het Internet of Things (IoT).

Nieuwe infraroodcamera-adapter en -apps van FLIR Systems maken thermische beeldvorming nog toegankelijker dankzij ondersteuning mobiele platforms


Nieuw bij RS: nieuwe FLIR ONE-warmtebeeldcamera’s, beschikbaar voor iOS en Android
Haarlem, 23 juli 2015 - RS Components (RS), de handelsnaam van Electrocomponents plc (LSE:ECM), dé wereldwijde distributeur voor technici, zal de next generation FLIR ONETM-warmtebeeldcamera beschikbaar stellen. De veelzijdige en compacte FLIR ONE is beschikbaar voor Apple iOS en Google Android en transformeert een mobiel apparaat in een krachtige en nauwkeurige warmtebeeldcamera. 
De nieuwe FLIR ONE gebruikt voor Android een micro-USB-aansluiting en voor iOS een Lightning-connector. Zo is dit compacte accessoire eenvoudig aan te sluiten op een smartphone of tablet. De FLIR ONE heeft een interne batterij en gebruikt de nieuwste Lepton-core van FLIR, met een vier keer zo hoge resolutie als de vorige versie. De multispectrale dynamische beeldvormingstechnologie (MSX®) van FLIR verbetert het beeld nog verder. Deze haalt randdetails van de zichtbare FLIR ONE-camera naar voren in het warmtebeeld, wat zorgt voor een zeer betrouwbare afbeelding.
 

Overeenkomst geeft meer klanten toegang tot professionele elektrische meetapparatuur


RS Components breidt assortiment elektrische test- en meetapparatuur uit door wereldwijde distributieovereenkomst met Chauvin Arnoux
Brussel, 3 juni 2015 - RS Components (RS), de handelsnaam van Electrocomponents plc (LSE:ECM), dé wereldwijde distributeur voor technici, heeft een wereldwijde distributieovereenkomst gesloten met Chauvin Arnoux, een specialist in elektrische test- en meetapparatuur. Deze overeenkomst breidt het bereik van de samenwerking uit naar alle markten in de regio's Azië-Pacific (APAC) en Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). 

Ondersteuning voor nieuwe FLIR-producten geven technici en onderhoudspersoneel toegang tot betaalbare, mobiele warmtebeeldcamera's


RS Component sluit belangrijke distributieovereenkomst met FLIR Systems en voegt hoogwaardige thermografieproducten toe aan assortiment
Haarlem, 13 april 2015 - RS Components (RS), de handelsnaam van Electrocomponents plc (LSE:ECM), dé wereldwijde distributeur voor technici, heeft een belangrijke nieuwe distributieovereenkomst gesloten met FLIR Systems. Hierdoor krijgen klanten toegang tot krachtige, mobiele thermografieproducten voor tests, probleemoplossing en onderhoud.

Kwaliteitsconnectoren voor explosieve omgevingen zijn nog flexibeler, betrouwbaarder en gebruiksvriendelijker


RS Components breidt industrieel assortiment connectoren uit met Han® Ex-connectoren van HARTING voor intrinsiek veilige bedradingen
Haarlem, 24 maand 2015 - RS Components (RS), de handelsnaam van Electrocomponents plc (LSE:ECM), dé wereldwijde distributeur voor technici, heeft zijn aanbod aan connectoren voor onder meer de mijnbouw, de chemische industrie, procesautomatisering en de olie- en gassector nog verder uitgebreid met de Han® Ex-connectoren van HARTING, voor gebruik in omgevingen met een ontploffingsrisico.

Nieuwe distributiesamenwerking met Londense design- en technologiestudio voegt nieuwe producten toe aan portfolio


RS Components breidt portfolio uit met innovatieve Electric Paint en Touch Board van nieuwe partnerleverancier Bare Conductive
Haarlem, 20 januari 2015 - RS Components (RS), de handelsnaam van Electrocomponents plc (LSE:ECM), dé wereldwijde distributeur voor technici, is een nieuwe distributiesamenwerking aangegaan. Naast Electric Paint en het op Arduino gebaseerde Touch Board van de Londense techniekontwikkelaar, is Bare Conductive toegevoegd aan het assortiment. Deze innovatieve producten zijn kosteneffectief en eenvoudig te gebruiken voor professionele ingenieurs en community's van ontwikkelaars.

Gebruiksvriendelijke op filamenttechnologie gebaseerde 3D-printer, nu beschikbaar voor een breed publiek, van designers tot studenten


RS Components komt met de nieuwe BEETHEFIRST professional-quality 3D-printer voor rapid prototyping
Haarlem, 1 december 2014 - RS Componen¬¬ts (RS), de handelsnaam van Electrocomponents plc (LSE:ECM), dé wereldwijde distributeur voor technici, heeft zijn rapid prototyping-assortiment uitgebreid met de BEETHEFIRST 3D-printer. Deze printer is gericht op de elektronicasector en werktuigbouwkundige ingenieurs die betrokken zijn bij design, prototyping, research en ontwikkeling, evenals op studenten en andere liefhebbers.

TECH-TO-MARKET and partner Quintmark Network in magazine 'Goeie Zaken'


Think global, act local
This month we are featured in Goeie Zaken again. In an interview with TTM colleagues Niels Leibbrandt, Ashwin Smolders and partner Pierrot Maaten (Quintmark Network) we talk about our partnership and how we provide international PR support through our local partners, leading to cost-effective, international coverage for companies specialized in high-tech, ICT, automation, building and construction. 

De krachtige Siemens Simatic S7-1200-controllers bieden nauwkeurige controle en gebruiksgemak voor procesautomatisering.


RS Components levert ruimtebesparende modulaire PLC die een schaalbaar en flexibel ontwerp biedt voor kleine automatiseringssystemen
Haarlem, 5 september 2014 - RS Components (RS), de handelsnaam van Electrocomponents plc (LSE:ECM),’s werelds grootste distributeur van elektronica en onderhoudsproducten, heeft aangekondigd dat vanaf oktober 2014 de productie van de populaire Simatic S7-200 Programmable Logic Controller (PLC) van Siemens gestaakt zal worden en volledig zal worden vervangen door de nieuwe generatie Micro-SPS  Simatic S7-1200-controller, die aanzienlijke prijs- en prestatievoordelen ten opzichte van het vorige model biedt. 
 
 
 

Ideaal voor elektriciens en onderhoudsmonteurs, nauwkeurig, ergonomisch ontwerp en eenvoudig in gebruik.


Zeer betrouwbare en voordelige ISO-TECH-stroomtangen van RS Components voor veilige en snelle metingen
Haarlem, 24 juni 2014 - RS Components (RS), de handelsnaam van Electrocomponents plc (LSE:ECM), de wereldwijd toonaangevende distributeur van elektronica en onderhoudsproducten, kondigt de marktintroductie aan van twee nieuwe, zeer betrouwbare stroomtangen die ontwikkeld zijn voor het uitvoeren van veilige en gebruiksvriendelijke metingen van elektrische installaties en apparatuur.
1 2 3 4 5 » ... 8